Cleamen 260 na restaurační sklo 1 l
Najlacnejšie ponuky (9)
Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
Koncentrovaný prostriedok, určený na riedenie, pre umývanie pivného a reštauračného skla. Vhodný na ručné i strojné umývanie.
Po umytí pivných pohárov prípravkom CLEAMEN 260 reštauračné sklo zostáva na pive dlhšie pena. Obrovskou výhodou je neutrálne pH, ktoré zaisťuje dermálnu toleranciu pri ručnej práci v roztoku. Naviac vďaka receptúre, ktorá neobsahuje agresívne odmasťovadlá, nepoškodzuje sklo pri dlhodobom strojnom umývaní. Vhodný i pre umývanie akýchkoľvek pevných plôch oplachovou metódou. Odporúčame na umývanie krištáľových lámp a lustrov.
Prípravok nalejte v odporúčanom pomere do vody, v ktorej umývate reštauračné sklo alebo v pomernom množstve dávkujte priamo do umývačiek alebo na ich dávkovacie zariadenia. Po umytí opláchnite prúdom čistej vody.
Miera znečistenia 1 2 3 10 litrov 30 40 50 pH roztoku 7,8 7,9 8,0
Dávkovanie a riedenie v ml
Po zriedení výrobku na menej ako 30% roztoku, prípravok už nespadá do klasifikácie nebezpečných chemických látok.
Údaje o nebezpečnosti:
Nebezpečenstvo. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.
Pokyny pre bezpečnú manipuláciu
P102 – Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare.
P305+P351+P338 – PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vypláchnite vodou.
Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.
- P301+P330+P331 – PO POŽITÍ: vypláchnite ústa. Nevyvolávajte zvracanie.
- PRI STYKU S KOŽOU: Umyte veľkým množstvom vody.
P501 – Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s miestnymi predpismi. 1 l
Hmotnosť 1 kg
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.